Центр молоді та розвитку “Рідна школа”

Центр молоді та розвитку “Рідна школа” спрямований для розумового розвитку, творчого потенціалу та відпочінку дітей. Мета проекту єднання дітей і молоді, ВПО та місцевого населення у суспільстві, а також здійснення захисту прав жінок та дітей проживаючих без батьків.
За декілька місяців узгодили будівлю та площу відведену для цього проекту. Проведені детальні вимірювання, обмірний план, та дизайн проект. Цю роботу виконала профессіонал своєї справи, київський дизайнер інтер`єру, Олександра Корпусова. Назначений керівник проекту Олександр Пунтус, має великий досвід в реконструкціях таких будівель, та оздоблення інтер’єру. Олександр є ініціатором відновлення історичної пам’ятки РІДНА ШКОЛА. А новий проект з об’єднанням дітей дасть новий подих в історичному полі.
Запрошуємо, для максимально швидкого запуску проекту, що так потребують діти та молодь, Благодійні фонди, громадські організації та місцевих підприємців долучитись до такої великої справи.
Потрібні будуть майстри з електрики, монтажу гіпсокартону, підлоги, стелі та оздоблення інтер’єру – шпаклювання, фарбування та багато іншого.
Пропонуємо до огляду наш проект.